Prijzenpot

€ 2 5 0 0 , 0 0

Startup-competitie

Drentse Startup

Wie mag zich dit jaar de beste startup van de Provincie Drenthe noemen? Pitch jouw bedrijf aan de jury tijdens de jaarlijkse startup-competitie ‘Drentse Startup’ en maak kans op de prijzenpot van 2.500 euro en de titel: ‘Drentse Startup van het jaar’.

Drentse Startup van het jaar 2020

De ‘Drentse Startup’ van het jaar is een initiatief van de Young Business Award Foundation. Jaarlijks wordt er met de Drentse Startup de meest veel belovende startup in de Provincie Drenthe bekend gemaakt. Op zaterdag 20 februari 2021 wordt tijdens de Drentse Startup Broadcast de meest veel belovende Drentse startup van het jaar 2020 bekend gemaakt. Drentse bedrijven kunnen zichzelf tot en met vrijdag 2 oktober 2020 aanmelden voor de startup competitie en hiermee kans maken op de prijzenpot ter waarde van 2500 euro.

Bakschik Martirosian wint met BMTEC de eerste editie van de ‘Drentse Startup’.

Programma ‘Drentse Startup 2020’

Hoe ziet het programma van de Drentse Startup er dit jaar uit? Door het Coronavirus is het aantal evenementen en contactmomenten terug gebracht naar een heus tv-format van de Drentse Startup 2020.

Na de aanmelding voor de startup-competitie ‘Drentse Startup’ van het jaar word je als startup gescreend door een aantal experts. Vanuit alle aanmeldingen worden maximaal vijf halve-finalisten geselecteerd die strijdt met elkaar aangaan tijdens de halve finale van de startup-competitie.

De beste drie startups gaan door naar de finale van de ‘Drentse Startup 2020’. De finale van de ‘Drentse Startup’ wordt op zaterdag 20 februari 2021 uitgezonden. De finale vindt voorafgaand aan de finale van de Young Business Award (het grootste business-event in de Provincie Drente) plaats in het Atlas Theater in Emmen.

Tijdlijn ‘Drentse Startup 2020’

  • Aanmelden als deelnemer (tot vrijdag 2 oktober 2020)
  • Bekendmaking halve finalisten (datum onbekend)
  • Halve finale ‘Drentse Startup 2020’ (13 februari 2021)
  • Finale ‘Drentse Startup van het jaar’ (20 februari 2021)
Atlas Theater Emmen

De finale van de ‘Drentse Startup’ wordt elk jaar georganiseerd in het Atlas Theater in Emmen.