Prijzenpot

2 5 0 0 , 0 0

Meld u aan als deelnemer

Aanmelden als deelnemer Drentse Startup?

Voor deelname vragen wij enkele gegevens van je. Vul onderstaand formulier zo zorgvuldig mogelijk in. Na een strenge screening nemen wij vervolgens contact met u op.

Bakschik Martirosian (BMTEC) winnaar ‘Drentse Startup 2017’.

Deelnemer

Doe jij dit jaar mee aan de startup-competitie ‘Drentse Startup’ en de prijzenpot van 2.500 euro? Als jij de startup-competitie weet te winnen mag jij je startup ook nog eens een jaar lang de ‘Drentse Startup van het jaar’ noemen.

Deelnemen aan de ‘Drentse Startup 2020’?

Controleer dan eerst zelf of de startup die jij vertegenwoordigd aan het onderstaande profiel voldoet. Daarnaast hebben wij enkele gegevens nodig. Vul deze in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op voor verdere aanlevering van informatie die wij nodig hebben. Kijk daarnaast ook naar de deelnemersreglement. Aanmelden als deelnemer kan tot 2 oktober 2020.

    • Als deelnemer is jouw bedrijf maximaal vijf jaar geleden opgericht bij de Kamer van Koophandel.
    • Als deelnemer is jouw bedrijf gevestigd in de provincie Drenthe.
    • Als deelnemer ben jezelf woonachtend in Nederland.

Tijdlijn ‘Drentse Startup 2020’

  • Aanmelden als deelnemer (tot 2 oktober 2020)
  • Bekendmaking deelnemers (datum onbekend)
  • Finale ‘Drentse Startup van het jaar’ (dinsdag 5 januari 2021)

Startup-competitie ‘Drentse Startup’ van het jaar

Na de aanmelding voor de startup-competitie ‘Drentse Startup’ van het jaar wordt je als startup gescreend door een aantal experts. Vanuit alle aanmeldingen worden vijf halve-finalisten geselecteerd die strijdt met elkaar aangaan tijdens de halve finale van de startup-competitie.

De beste drie startups gaan door naar de finale van de ‘Drentse Startup 2020’. De finale van de ‘Drentse Startup’ wordt op dinsdag 5 januari 2021 gehouden. De finale vindt voorafgaand aan de finale van de Young Business Award (het grootste business-event in de Provincie Drente) in het Atlas Theater in Emmen.