Prijzenpot

2 5 0 0 , 0 0

Meld u aan als deelnemer

Aanmelden als deelnemer Drentse Startup?

Voor deelname vragen wij enkele gegevens van je. Vul onderstaand formulier zo zorgvuldig mogelijk in. Na een strenge screening nemen wij vervolgens contact met u op. [gravityform id="18" title="true" description="true"]

Bakschik Martirosian (BMTEC) winnaar ‘Drentse Startup 2017’.

Deelnemer

Deelnemen aan de Drentse Startup? Controleer dan eerst zelf of de startup die jij vertegenwoordigd aan het onderstaande profiel voldoet. Daarnaast hebben wij enkele gegevens nodig. Vul deze in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op voor verdere aanlevering van informatie die wij nodig hebben. Kijk daarnaast ook naar de deelnemersreglement. Aanmelden als deelnemer kan tot maandag 31 mei 2020.

    • Als deelnemer is jouw bedrijf maximaal vijf jaar geleden opgericht bij de Kamer van Koophandel.
    • Als deelnemer is jouw bedrijf gevestigd in de provincie Drenthe.
    • Als deelnemer ben jezelf woonachtend in Nederland.

Wat kunt u winnen?

Ziet u de teller van de prijzenpot? Naast de titel “Drentse Startup van het jaar 2020” ontvangt je als winnaar de prijzenpot ter waarde van 2.500 euro.

De finale van de ‘Drentse Startup’ wordt op dinsdag 29 september gehouden (als voorprogramma van de Young Business Award) in het Atlas Theater in Emmen. De winnaar van de ‘Drentse Startup 2020’ ontvangt ook èèn finale-ticket voor de finale van de Young Business Award 2020 en pitcht dezelfde avond (dinsdag 29 september 2020) om de felbegeerde Young Business Award.