Meld u aan als deelnemer

Aanmelden als deelnemer Drentse Startup?

Voor deelname vragen wij enkele gegevens van je. Vul onderstaand formulier zo zorgvuldig mogelijk in. Na een strenge screening nemen wij vervolgens contact met u op.

Bakschik Martirosian (BMTEC) winnaar ‘Drentse Startup 2017’.

Deelnemer

Doe jij dit jaar mee aan de startup-competitie ‘Drentse Startup’ en pitch jij straks je startup op televisie? De finale aflevering van de ‘Drentse Startup van het jaar 2022’ wordt op zondag 19 juni om 17:00 uur uitgezonden op RTL-Z en een dag later op Videoland. Als jij de startup-competitie weet te winnen mag jij je startup ook nog eens een jaar lang de ‘Drentse Startup van het jaar’ noemen.

Deelnemen aan de ‘Drentse Startup 2022’?

Controleer dan eerst zelf of de startup die jij vertegenwoordigd aan het onderstaande profiel voldoet. Daarnaast hebben wij enkele gegevens nodig. Vul deze in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op voor verdere aanlevering van informatie die wij nodig hebben. Kijk daarnaast ook naar de deelnemersreglement. Aanmelden als deelnemer kan tot 14 februari 2022.

    • Als deelnemer is jouw bedrijf maximaal acht jaar geleden opgericht bij de Kamer van Koophandel.
    • Als deelnemer is jouw bedrijf gevestigd in de provincie Drenthe.
    • Als deelnemer ben jezelf woonachtend in Nederland.

Tijdlijn ‘Drentse Startup 2022’

  • Aanmelden als deelnemer (tot 14 februari 2022);
  • Bekendmaking deelnemers (datum onbekend);
  • Finale ‘Drentse Startup van het jaar’ (zondag 19 juni om 17:00 uur op RTL-Z).

Startup-competitie ‘Drentse Startup’ van het jaar

Na de aanmelding voor de startup-competitie ‘Drentse Startup’ van het jaar wordt je als startup gescreend door een aantal experts. Vanuit alle aanmeldingen worden er drie finalisten geselecteerd die de strijdt met elkaar aangaan tijdens de finale aflevering. De finale aflevering van de ‘Drentse Startup van het jaar 2022’ wordt uitgezonden op RTL-Z en Videoland.