Startup-competitie

Drentse Startup

Wie mag zich dit jaar de beste startup van de Provincie Drenthe noemen? Pitch jouw bedrijf op televisie aan de jury tijdens de jaarlijkse startup-competitie ‘Drentse Startup’ en de titel: ‘Drentse Startup van het jaar’. De finale aflevering van de ‘Drentse Startup van het jaar’ wordt op zondag 19 juni om 17:00 uur uitgezonden op RTL-Z en een dag later op Videoland.

Drentse Startup van het jaar 2022

De ‘Drentse Startup’ van het jaar is een initiatief van de Young Business Award Foundation. Jaarlijks wordt er met de Drentse Startup de meest veel belovende startup in de Provincie Drenthe bekend gemaakt. Op zondag 19 juni 2022 wordt tijdens de finale aflevering op tv de meest veel belovende Drentse startup van het jaar 2022 bekend gemaakt. Drentse bedrijven met een leeftijd t/m acht jaar na inschrijving bij de Kamer van Koophandel kunnen zichzelf tot 14 februari 2022 aanmelden voor de startup competitie.

Bakschik Martirosian wint met BMTEC de eerste editie van de ‘Drentse Startup’.

Programma ‘Drentse Startup 2022’

Hoe ziet het programma van de Drentse Startup er dit jaar uit? Na de aanmelding voor de startup-competitie ‘Drentse Startup’ van het jaar word je als startup gescreend door een aantal experts. Vanuit alle aanmeldingen worden drie finalisten geselecteerd die op televisie hun startup pitchen aan de jury.┬áDe finale aflevering van de ‘Drentse Startup’ wordt op zondag 19 juni om 17:00 uur uitgezonden op RTL-Z.

Tijdlijn ‘Drentse Startup 2022’

  • Aanmelden als deelnemer (tot 14 februari oktober 2022);
  • Bekendmaking finalisten (datum onbekend);
  • Finale ‘Drentse Startup van het jaar’ (19 juni 2022 om 17:00 uur op RTL-Z).
Atlas Theater Emmen

De finale van de ‘Drentse Startup’ wordt elk jaar georganiseerd in het Atlas Theater in Emmen.