Prijzenpot

2 5 0 0 , 0 0

Partners

Partners

Voor een evenement als de Young Business Award zijn partners van groot belang. Door de steun die wij ontvangen van onze partners worden wij in staat gesteld de jonge bedrijven in de regio een podium te bieden. Uiteraard waarderen wij de steun van de partners enorm. Wilt u weten waarom de partners de Stichting Young Business Award steunen? Scroll dan snel verder naar beneden. Stimuleren van ondernemerschap is ontzettend belangrijk, klik op de bovenstaande button en help ons mee!

Founding partners

 • Young Business Award Baander 13 7811 HH Emmen Info@YoungBusinessAward.com www.YoungBusinessAward.com
  De Young Business Award Foundation wil samen met een flink aantal partners met de 'Drentse Startup van het jaar' Drentse startups helpen om vanuit de Drenthe Valley de wereld te veroveren.
 • -
 • Rabobank Emmen-Coevorden Wilhelminastraat 47 7811 JD Emmen  
  -
 • NDC Mediagroep Lübeckweg 2 9723 HE Groningen
  Wij zijn de club die ondernemers snapt. Willen de wereld ook wat mooier maken. Wij prikkelen, veroorzaken opschudding en inspireren; redactioneel en commercieel. Wij maken jouw podium mogelijk. Wij zijn noordz.
 • Gemeente Emmen Raadhuisplein 1 7811 AP Emmen
  -
 • RTV Drenthe Beilerstraat 30 9401 PL Assen

  Contact redactie@rtvdrenthe.nl rtvdrenthe.nl 0592-338080

  RTV Drenthe is, als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron, de spil in de Drentse samenleving’, dat is onze missie. We vinden het belangrijk om contact te houden met onze kijkers, luisteraars en online gebruikers. Dat betekent dat we aandacht hebben voor nieuws, sport, politiek, kunst en cultuur en dat we participeren in verscheidene evenementen en projecten in Drenthe. Lees verder …

Associate partners

Key partners

Partners