Finale Drentse Startup 2020

dinsdag 5 januari 2021 om 19:30

Atlas Theater Emmen

Finale Drentse Startup

Startup event Drenthe

De finale van de startup-competitie ‘Drentse Startup’ in het Atlas Theater Emmen is een startup event met een stimulerend programma voor de Drentse startupscene. Het is de ontmoetingsplek voor een exclusief netwerk van Drentse ondernemers, professionals en investeerders. De Drentse startups op dit podium staan aan de vooravond van hun grote doorbraak.

Startup-competitie Drentse Startup

Elk kaar krijgen alle Drentse Startups de kans om zich aan te melden als deelnemer van de startup-competitie. Aanmelden als deelnemer is gratis en vraagt alleen om een korte tijdsinvestering. Alleen bedrijven die gevestigd zijn in de Provincie Drenthe met een leeftijd tot vijf jaar oud mogen deelnemen aan de competitie. De afgelopen jaren deden er per jaar zo’n 50 a 75 Drentse bedrijven mee aan de competitie.

Elk jaar worden alle aanmeldingen voor de startup-competitie gescreend door een aantal experts. Vanuit alle aanmeldingen worden de halve-finalisten geselecteerd die de strijdt met elkaar aangaan. De beste drie startups gaan uiteindelijk door naar de finale van de startup-competitie. De finale van de ‘Drentse Startup’ vindt jaarlijks voorafgaand aan de finale van de Young Business Award (het grootste business-event in de Provincie Drente) plaats in het Atlas Theater in Emmen.

Finale Drentse Startup

60 seconden. Zo snel moet elke entrepreneur met een zinderende pitch iedereen overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neemt de kritische jury de regie voor 10 minuten over met een spervuur aan vragen. Tijdens de finale in Emmen strijden de drie finalisten van de ‘Drentse Startup 2020’ om de prijzenpot van 2.500 euro en de titel: ‘Drentse Startup van het jaar 2020’.

Dit startup evenement vindt plaats op dinsdag 5 januari 2020 in het Atlas Theater in Emmen. Hier word je meegenomen in de wereld van deze innovatieve Drentse startups. Het aanmelden als bezoeker van de finale van de ‘Drentse Startup’ is momenteel nog niet mogelijk.

Aanmelden voor dit evenement is momenteel nog niet mogelijk.