Business Voice voor ondernemend Drenthe

Welke startup mag zich dit jaar de beste startup van de Provincie Drenthe noemen? De startup-competitie ‘Drentse Startup’ van het jaar is de business voice voor startups uit de Provincie Drenthe. Jaarlijks pitchen startende ondernemers in Drenthe om de prijzenpot van 2.500 euro en de titel: ‘Drentse Startup van het jaar’.

Startup evenement Drenthe

De ‘Drentse Startup’ van het jaar is een initiatief van de Young Business Award Foundation om jaarlijks de Business Voice Drenthe te laten horen aan een steengoed zakelijk netwerk, media en investeerders. De Drentse pitch wedstrijd zorgt ervoor dat startende ondernemers uit de Provincie Drenthe hun verhaal kunnen vertellen. Jaarlijks wordt er met de Drentse Startup de meest veel belovende startup in de Provincie Drenthe bekend gemaakt.

Aanmelden als deelnemer

Op dinsdag 29 september 2020 is in het Atlas Theater de bekendmaking van de meest veel belovende Drentse startup van het jaar 2020. Drentse bedrijven kunnen zichzelf tot en met 1 juli 2020 aanmelden voor de startup competitie en hiermee kans maken op de prijzenpot ter waarde van 2500 euro.

Tijdlijn Drentse pitch competitie

  • Aanmelden als deelnemer (1 juni 2020 tot 1 juli 2020);
  • Bekendmaking halve finalisten (datum wordt later bekend);
  • Halve finale ‘Drentse Startup 2020’ (datum wordt later bekend);
  • Finale ‘Drentse Startup van het jaar’ (dinsdag 29 september 2020).
Finale Drentse Startup
De finale van de ‘Drentse Startup’ wordt elk jaar georganiseerd in het Atlas Theater in Emmen.