Finale Drentse Startup 2020

zaterdag 20 februari 2021 om

Atlas Theater Emmen

Finale Drentse Startup

Broadcast Drentse Startup

De startup competitie Drentse Startup bestaat normaal uit meerdere startup events. Door het coronavirus zijn voor de editie van 2020 de evenementen geannuleerd en wordt deze editie vormgegeven als een tv-programma genaamd Broadcast Drentse Startup. Het tv-programma heeft twee afleveringen van zo’n 25 minuten per aflevering. Tijdens de eerste aflevering pitchen de 3 halve finalisten hun startup aan de jury. Het doel is om de juryleden te overtuigen en hiermee een ticket voor de finale aflevering te bemachtigen.

De jury selecteert de beste startups die terug keren tijdens de finale aflevering. Tijdens de finale van de Drentse Startup 2020 gaan de twee finalisten de strijdt met elkaar aan en keert de winnaar huiswaarts met de prijzenpot van 2.500 euro en de titel: ‘Drentse Startup van het jaar 2020’.

Finale Drentse Startup

60 seconden. Zo snel moet elke entrepreneur met een zinderende pitch iedereen overtuigen van zijn of haar startup. Daarna neemt de kritische jury de regie voor 10 minuten over met een spervuur aan vragen. Tijdens de finale in Emmen strijden de twee finalisten van de ‘Drentse Startup 2020’ om de prijzenpot van 2.500 euro en de titel: ‘Drentse Startup van het jaar 2020’.

De finale van de Drentse Startup wordt op zaterdag 20 februari 2020 uitgezonden! Hier word je meegenomen in de wereld van deze innovatieve Drentse startups.

Aanmelden voor dit evenement is momenteel nog niet mogelijk.