Drentse onderneming

Drentse onderneming
Bakschik Martirosian wint met BMTEC de ‘Drentse Startup 2017’en is hiermee de meest veel belovende jonge Drentse onderneming van 2017.

Drentse onderneming

Wie mag zich dit jaar de meest veel belovende Drentse onderneming noemen? Pitch jouw bedrijf aan de jury tijdens de jaarlijkse startup-competitie ‘Drentse Startup’ en maak kans op de prijzenpot van 2.500 euro en de titel: ‘Drentse Startup van het jaar’.

De prijs voor Drentse ondernemingen is in 2017 en 2018 uitgereikt door gedeputeerde Henk Brink en viert het ondernemerschap in de Provincie Drenthe. De stichting Young Business Award benoemt hiermee elk jaar de meest veel belovende Drentse onderneming. Het pitch event voor Drentse ondernemers is in het leven geroepen door de stichting Young Business Award in samen met founding partners de Provincie Drenthe, Rabobank en RTV Drenthe.

Drentse Startup 2020

De ontknoping van de startup competitie is dit jaar op dinsdag 29 september 2020 in het Atlas Theater in Emmen. Drentse ondernemers kunnen zichzelf tot en met 1 juli 2020 aanmelden voor de startup competitie en hiermee kans maken op de prijzenpot ter waarde van 2500 euro.

Finale Drentse Startup
De finale van de prijs voor meest veel belovende Drentse onderneming van het jaar wordt elk jaar georganiseerd in het Atlas Theater in Emmen.

Drentse ondernemingen

De Provincie Drenthe heeft een gunstig vestbegingsklimaat voor Drentse onderneming. De provincie telt ruim 40.000 Drentse ondernemingen. Gelukkig groeit het aantal bedrijven in de provincie jaarlijks. Deze nieuwe parels wil de startup competitie uitdragen en laten zien aan de rest van de wereld. Want er ontstaan jaarlijks prachtige en zeer innovatieve bedrijven in Drenthe.

Het ecosysteem in Drenthe heeft naast de industrie. Een fantastisch testbed voor de handel en dienstverlening. De regio is in positieve zin sterk in ontwikkeling. Het MKB is al jaren lang de ruggengraat van de Drentse economie. Er zijn in Drenthe dan ook relatief veel kleine en middelgrote ondernemingen gevestigd. Creatieve en innovatieve Drentse ondernemers starten hier elk jaar opnieuw prachtige bedrijven en hebben (internationaal) succes op het gebied van onder meer (biobased) vezels, medische instrumenten, kunststoffen, agribusiness en toerisme.